Meniu Închide

Cameră 4 persoane

Aquarelle are o ofertă de cazare la 2 Mai pe care un orășean nu poate s-o refuze! Camere din lemn, confortabile, cu verandă și baie proprie, într-o curte frumos amenajată și curată, aproape de plajă.

Fiecare cameră cu 4 locuri are un pat dublu (lat 140 cm), două paturi suprapuse (de la Ikea, cu saltea de 90×200 cm), baie proprie și terasă (verandă) separată, cu masă și scaune. Camera recomandată familiilor cu 2 copii. La nevoie pot sta și patru adulți, dar mai înghesuiți 🙂 La cerere, contra cost, se poate opta pentru aer condiționat (mobil).

Ai acces la utilități  (bucătărie, frigider, aragaz, veselă, mașină de spalat rufe, mașină de spălat vase) și la terasă acoperită unde poți să stai să pierzi vremea împreună cu ceilalți care fac același lucru, că de asta ești în vacanț.

Plaja e la 250 de metri, marea la 300 de metri 🙂

Ne-am gândit că urăști țânțarii și am pus plase speciale deasupra paturilor, în asa fel încat să poți să dormi cu ferestrele și ușa deschise, dacă vrei, fără teamă de insecte nesuferite bâzâind pe lângă tine. Dacă totuși vrei să folosești pastile împotriva țânțarilor, ai și priză în cameră.

Arhivă